CHOKLADKAKA
Receptförfattare: Lisa Abefelt
Chokladkaka med Kokosgrädde och bär, den perfekta efterrätten för alla åldrar!
INGREDIENSER
Kaka:
- 3 ägg
- 2dl Use like sugar
- 3 tsk bakpulver
- 3 dl mjöl
- 75 g smält smör
- 1 dl vatten
- 75 g Dark chocolate
Topping:
- 4st kokosgrädde (ska vara mycket kalla) när dom ska vispas
- 5 droppar av Vanilla stevia drops
- 1 msk Chocodrink
GÖR SÅHÄR:
Chokladkaka:
Klä insidan av formen med bakplåtspapper blanda först ägg och use like sugar med elvisp rör sedan i det resterande ingredienserna! och grädda på 175grader. En helt vanlig sockerkaka men sockret är utbytt mot use like sugar. Dela sockerkaka i tre delar för att göra våningar med grädde emellan.
Topping:
4 st paket kokosgrädde (viktigt att den stått i kylen innan och är riktigt kall när den vispas. Garnera med färska bär sedan redo att serveras!