CHOKLADKAKA

Receptförfattare: Lisa Abefelt

Chokladkaka med Kokosgrädde och bär, den perfekta efterrätten för alla åldrar!

 

INGREDIENSER

 

Kaka:

Topping: 

  • 4st kokosgrädde (ska vara mycket kalla) när dom ska vispas
  • 5 droppar av Vanilla stevia drops
  • 1 msk Chocodrink 

 

GÖR SÅHÄR:

Chokladkaka: 
Klä insidan av formen med bakplåtspapper blanda först ägg och use like sugar med elvisp rör sedan i det resterande ingredienserna! och grädda på 175grader. En helt vanlig sockerkaka men sockret är utbytt mot use like sugar. Dela sockerkaka i tre delar för att göra våningar med grädde emellan. 

Topping: 
4 st paket kokosgrädde (viktigt att den stått i kylen innan och är riktigt kall när den vispas. Garnera med färska bär sedan redo att serveras! 

GÖTGATAN 1A
172 30 SUNDBYBERG

+46(0)812146867
[email protected]

BOX 191 34  
104 32 STOCKHOLM