JORDNÖT OCH CHOKLADTRYFFLAR

Receptförfattare: Fanny Roethlisberger

Oemotståndligt goda tryfflar med mustig smak av choklad. Perfekt att ge bort i present – eller att bjuda på till kaffet. Eller varför inte äta upp själv? Rulla tryfflarna i kakao, nötter eller annan valfri garnering för att piffa till dem ytterligare. 

 

INGREDIENSER

GÖR SÅHÄR:

Gör kakan enligt anvisningarna på “cake in a cup” förpackningen, ställ åt sidan att svalna. Bryt ner chokladen i en liten skål, klicka ner jordnötssmöret. Micra tills du kan röra ihop till slätt. Smula sedan ner chokladkakan i choklad- och jordnötssmeten, arbeta ihop till en smidig deg. Rulla cirka 11 bollar. Smält sedan mjölkchokladen och doppa bollarna.

GÖTGATAN 1A
172 30 SUNDBYBERG

+46(0)812146867
[email protected]

BOX 191 34  
104 32 STOCKHOLM