GLUTENFRIA PANNKAKOR 

Receptförfattare: Malin Seijboldt

Glutenfria pannkakor som är krispiga och med smak av kardemumma. Låt smeten stå i några minuter så det blir enklare att steka. Servera med glass och färska hallon! 

 

INGREDIENSER

 

  • 2 dl havremjöl ( glutenfritt)
  • 0,5 dl majsmjöl
  • 1 tsk fiberhusk
  • 1 nypa salt
  • 0.5 tsk kardemumma 
  • dl mjölk
  • ägg
  • smör, att steka i
  • Färska hallon till servering 
  • Gammaldags Vaniljglass till servering 

GÖR SÅHÄR:

Mixa alla ingredienser till en slät smet. Låt stå i 10 minuter för att svälla och därmed bli lättare att steka. Vispa sedan igenom smeten efter 10 minuter och stek i massor med smör. Ju mer smör desto godare. Servera med färska hallon och Gammaldags vaniljglass! 

 

GÖTGATAN 1A
172 30 SUNDBYBERG

+46(0)812146867
[email protected]

BOX 191 34  
104 32 STOCKHOLM