OVER NIGHT OATS MED RIVEN CHOKLAD

Receptförfattare: Malin Seijboldt

Perfekt frukost för den som är morgontrött då den görs klar dagen innan och få stå i kylen över natten. Toppa over night oatsen med bär och choklad!

 

INGREDIENSER

  • 1 dl mandelmjölk
  • 1dl grekisk yogurt
  • 3 tsk chiafrön
  • 1 dl havregryn 
  • 1 rivet äpple
  • 1 tsk kardemumma
  • 1 tsk kanel
  • 1 tsk Fiber Honey
  • till topping bär och riven Dark Chocolate

GÖR SÅHÄR:

Mixa alla ingredienser i en skål. Rör runt med en sked tills allt är jämt fördelat!
Häll sedan över blandningen i ett glasburk. Låt stå över natten i kylskåpet! 

GÖTGATAN 1A
172 30 SUNDBYBERG

+46(0)812146867
[email protected]

BOX 191 34  
104 32 STOCKHOLM