JORDNÖT OCH CHOKLADTRYFFLAR
Receptförfattare: Fanny Roethlisberger
Oemotståndligt goda tryfflar med mustig smak av choklad. Perfekt att ge bort i present – eller att bjuda på till kaffet. Eller varför inte äta upp själv? Rulla tryfflarna i kakao, nötter eller annan valfri garnering för att piffa till dem ytterligare.
INGREDIENSER
- 1 påse ”cake in a cup”
- 2 msk jordnötssmör
- 35 g Dark chocolate
- 75g Milk chocolate
GÖR SÅHÄR:
Gör kakan enligt anvisningarna på “cake in a cup” förpackningen, ställ åt sidan att svalna. Bryt ner chokladen i en liten skål, klicka ner jordnötssmöret. Micra tills du kan röra ihop till slätt. Smula sedan ner chokladkakan i choklad- och jordnötssmeten, arbeta ihop till en smidig deg. Rulla cirka 11 bollar. Smält sedan mjölkchokladen och doppa bollarna.
