Din varukorg är tom

Fortsätt shoppa

Har du redan ett konto?

Logga in för att checka ut snabbare.

Din varukorg

Laddar

Beräknad totalsumma

0,00 SEK

Skatter ingår. Rabatter och frakt beräknas i kassan.
15% och fri frakt på din första order 🩷 Fri frakt på alla ordrar över 499 kr
  • Shop
    • Nyheter
    • Bästsäljare
    • Proteinbars
    • Chokladbars
    • Nöt och oat bars
    • Wafers
    • Sötning
    • Glass
  • Nyheter
  • Prova på boxar
  • Köp mer - spara upp till 20%
  • my basket (0)
  • subscribe
  • sign in / register
  • my favourites (0)
  • shipping to: united kingdom

Land/region

  • Belgien EUR €
  • Danmark DKK kr.
  • Finland EUR €
  • Frankrike EUR €
  • Luxemburg EUR €
  • Nederländerna EUR €
  • Österrike EUR €
  • Sverige SEK kr
  • Tyskland EUR €
  • X (Twitter)
  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok
NICK'S EU
  • Shop
    • Nyheter
    • Bästsäljare
    • Proteinbars
    • Chokladbars
    • Nöt och oat bars
    • Wafers
    • Sötning
    • Glass
  • Nyheter
  • Prova på boxar
  • Köp mer - spara upp till 20%
Logga in Varukorg
Healthy chocolate cake with coconut cream no added sugar.

Recept: Chokladkaka med kokosgrädde

29 november 2024

CHOKLADKAKA MED KOKOSGRÄDDE UTAN TILLSATT SOCKER

Receptförfattare: Lisa Abefelt

En god och söt chokladkaka med extra twist av kokosgrädde och bär. En perfekt chokladkaka helt utan tillsatt socker som passar alla åldrar och är utmärkt att serveras som dessert till fikat.

INGREDIENSER:

Kaka:

  • 3 ägg
  •  2dl Use like sugar
  • 3 tsk bakpulver
  • 3 dl mjöl
  • 75 g smält smör
  • 1 dl vatten
  • 75 g Dark chocolate 

Topping: 

  • 4st kokosgrädde (ska vara mycket kalla) när dom ska vispas
  • 5 droppar av Vanilla stevia drops
  • 1 msk Chocolate drink

Chocolate cake without added sugar.

GÖR SÅHÄR:
Chokladkaka:
Sätt på ugnen på 175 grader. Börja med att förbereda formen som kakan ska gräddas i och klä insidan av formen med bakplåtspapper. Blanda därefter ägg och Use like sugar med elvisp så att äggen blir porösa. Rör sedan i de resterande ingredienserna så att det blir en jämn smet. Lägg i smeten i formen och och grädda i ugnen på 175 grader i cirka 25 minuter. Kakan ska bli fast och ska inte kännas lös. Låt kakan svalna så att den sätter sig något. Dela därefter chokladkakan i tre delar för att göra våningar med grädde emellan.
Topping:
Se till att kokosgrädden är riktigt kall och vispa den så hårt så att den blir riktigt fluffig. Tillsätt stevia droppar med smak av vanilj och Chocolate drink och blanda om ordentligt. Bred ut kokosgrädden mellan våningarna av kakan och lägg ett tjockt lager ovanpå kakan som topping. Garnera med färska bär och sedan är chokladkakan redo att serveras.

Chocolate cake no added sugar coconut cream

Cook time:
Serves:
Ingredients:
    Method:

      More Recipes

      Visa alla
      Healthy Blackberry Pie no added sugar.

      Recipe

      Recept: Björnbarspaj

      Healthy Chocolate Banana Smoothie.

      Recipe

      Recept: Banan och Choklad smoothie

      Raspberry Tosca Cake Without Added Sugar.

      Recipe

      Recept: Hallontosca

      Healthy eldflower cheesecake no added sugar.

      Recipe

      Recept: Flädercheesecake

      Visa alla
      • Våra produkter
        • All collections
        • Chokladbars
        • Proteinbars
        • Bästsäljare
      • Om oss
        • Om oss
        • Goda recept
        • Snacking Made Better
        • FAQ - Nickipedia
      • Kundservice
        • Vanliga frågor
        • Kontakta oss
        • Frakt och leverans
        • Köpvillkor
        • Integritetspolicy
        • Cookie policy
      • Facebook
      • Instagram
      • TikTok
      • X (Twitter)

      support.eu@nicks.com

      LUB Foods Europe AB
      Box 191 34
      104 32 Stockholm
      Sweden

      • Att välja ett urval resulterar i en fullständig siduppdatering.
      • Öppnas i ett nytt fönster