Din varukorg är tom

Fortsätt shoppa

Har du redan ett konto?

Logga in för att checka ut snabbare.

Din varukorg

Laddar

Beräknad totalsumma

0,00 SEK

Skatter ingår. Rabatter och frakt beräknas i kassan.
Vår nya hemsida är live ❤️
  • Shop
    • Nyheter
    • Bästsäljare
    • Proteinbars
    • Chokladbars
    • Nöt och oat bars
    • Wafers
    • Sötning
    • Glass
  • Om oss
  • Nyheter
  • Prova på boxar
  • Köp mer - spara 20%
  • my basket (0)
  • subscribe
  • sign in / register
  • my favourites (0)
  • shipping to: united kingdom

Land/region

  • Belgien EUR €
  • Danmark DKK kr.
  • Finland EUR €
  • Frankrike EUR €
  • Luxemburg EUR €
  • Nederländerna EUR €
  • Österrike EUR €
  • Sverige SEK kr
  • Tyskland EUR €
  • X (Twitter)
  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok
NICK'S EU
  • Shop
    • Nyheter
    • Bästsäljare
    • Proteinbars
    • Chokladbars
    • Nöt och oat bars
    • Wafers
    • Sötning
    • Glass
  • Om oss
  • Nyheter
  • Prova på boxar
  • Köp mer - spara 20%
Logga in Varukorg
Healthy Blackberry Pie no added sugar.

Recept: Björnbarspaj

4 december 2024

BJÖRNBÄRSPAJ UTAN TILLSATT SOCKER

Receptförfattare: Marja Folcke

Ta vara på dina björnbär och baka en god paj. Här har du ett recept på en fräsch och syrlig paj som har en botten av mandel och en fyllning gjord på krämig mascarpone och björnbär. Den är dessutom gjord helt utan tillsatt socker och kommer att passa perfekt till eftermiddagskaffet.

INGREDIENSER

Botten:

  • 60 g smör
  • 2 ½ dl mandelmjöl
  • 2 dl havremjöl
  • ½ dl Use Like Sugar
  • 1 ½ msk Fiber syrup
  • 1 msk fiberhusk 

Björnbärsfylling: 

  • 3 ½ dl björnbär
  • 2 dl mascarpone
  • 1 ½ dl vispgrädde
  • 2-3 msk Use Like Sugar
  • 2 msk vatten
  • 1 tsk vaniljpulver
  • 2 st gelatinblad

Blackberry Pie with no added sugar.

GÖR SÅHÄR:

Botten:

Sätt ugnen på 175 grader. Blanda samman alla ingredienser med en mixer. Smöra en pajform med avtagbar kant, cirka 35 x 11 cm eller en rund pajform, cirka 22 cm. Tryck ut degen i botten och upp vid kanten. Grädda bottnen mitt i ugnen i ungefär 15 minuter. Ta sedan ut den och låt den svalna.

Björnbärsfyllning:


Sjud björnbär med vatten i en kastrull i 5-10 minuter och mosa björnbären så mycket som möjligt. Sila av så att bara saften är kvar. Lägg gelatinblad i kallt vatten i fem minuter, ta upp och lägg i den varma saften och rör tills det blandats ihop. Blanda ned resterande ingredienser och vispa med elvisp.

Fördela fyllningen jämt i pajformen på bottnen och låt den stelna i kylen i cirka 4 timmar. Toppa med färska björnbär och citronmeliss!

Blackberry pie no added sugar.

Cook time:
Serves:
Ingredients:
    Method:

      More Recipes

      Blogginlägg

      Ge dina kunder en sammanfattning av ditt blogginlägg.

      Blogginlägg

      Ge dina kunder en sammanfattning av ditt blogginlägg.

      Blogginlägg

      Ge dina kunder en sammanfattning av ditt blogginlägg.

      Blogginlägg

      Ge dina kunder en sammanfattning av ditt blogginlägg.

      Blogginlägg

      Ge dina kunder en sammanfattning av ditt blogginlägg.

      Blogginlägg

      Ge dina kunder en sammanfattning av ditt blogginlägg.

      Blogginlägg

      Ge dina kunder en sammanfattning av ditt blogginlägg.

      Blogginlägg

      Ge dina kunder en sammanfattning av ditt blogginlägg.

      H2 Heading

      H4 Heading

      • Våra produkter
        • All collections
        • Chokladbars
        • Proteinbars
        • Bästsäljare
      • Om oss
        • Om oss
        • Goda recept
        • Snacking Made Better
        • FAQ - Nickipedia
      • Kundservice
        • Vanliga frågor
        • Kontakta oss
        • Frakt och leverans
        • Köpvillkor
        • Integritetspolicy
        • Cookie policy
      • Facebook
      • Instagram
      • TikTok
      • X (Twitter)

      support.eu@nicks.com

      LUB Foods Europe AB
      Box 191 34
      104 32 Stockholm
      Sweden

      • Att välja ett urval resulterar i en fullständig siduppdatering.
      • Öppnas i ett nytt fönster