Din varukorg är tom

Fortsätt shoppa

Har du redan ett konto?

Logga in för att checka ut snabbare.

Din varukorg

Laddar

Beräknad totalsumma

0,00 SEK

Skatter ingår. Rabatter och frakt beräknas i kassan.
Vår nya hemsida är live ❤️
  • Shop
    • Nyheter
    • Bästsäljare
    • Proteinbars
    • Chokladbars
    • Nöt och oat bars
    • Wafers
    • Sötning
    • Glass
  • Om oss
  • Nyheter
  • Prova på boxar
  • Köp mer - spara 20%
  • my basket (0)
  • subscribe
  • sign in / register
  • my favourites (0)
  • shipping to: united kingdom

Land/region

  • Belgien EUR €
  • Danmark DKK kr.
  • Finland EUR €
  • Frankrike EUR €
  • Luxemburg EUR €
  • Nederländerna EUR €
  • Österrike EUR €
  • Sverige SEK kr
  • Tyskland EUR €
  • X (Twitter)
  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok
NICK'S EU
  • Shop
    • Nyheter
    • Bästsäljare
    • Proteinbars
    • Chokladbars
    • Nöt och oat bars
    • Wafers
    • Sötning
    • Glass
  • Om oss
  • Nyheter
  • Prova på boxar
  • Köp mer - spara 20%
Logga in Varukorg
Soft banana cake with no added sugar.

Recept: Banankaka

8 september 2021

 

SOCKERFRI BANANKAKA

Receptförfattare: Malin Seijboldt

Passa på att baka banankaka när du har bananer över i fruktskålen som börjar bli en aning övermogna. Den här nyttiga banankakan blir både saftig, söt och god av ingefära, kanel och nötter helt utan tillsatt socker. Hälsosamt, vitaminrikt och otroligt gott!

INGREDIENSER

  • 2 dl Use like sugar
  • 2 ägg
  • 200 g smör
  • 3 dl glutenfri mjölmix
  • 1 dl mandelmjöl
  • 1 dl glutenfria havregryn
  • 1 tsk malen kanel
  • 1 tsk malen ingefära
  • 1/2 tsk malen gurkmeja
  • 1 tsk salt
  • 2 tsk bikarbonat
  • 1/2 dl grovt hackade hasselnötter
  • 1/2 dl grovt hackad mandel
  • 3 mogna bananer + 1 till garnering
  • 1 dl yoghurt (naturell)
  • 2 msk Fiber syrup
  • 3 msk hackade nötter till garnering

Healthy banana cake with no added sugar.

 

GÖR SÅHÄR:

Vispa ihop Use like sugar och ägg poröst i en skål, därefter tillsätter du smör och yoghurt.

Blanda alla torra ingredienser i en annan skål innan du blandar ihop smeten. Blanda samman till en jämn smet. Mosa bananerna och blanda ner dem, hacka nötter och tillsätt dem i smeten.

Lägg bakplåtspapper i en form och häll i smeten. Strö över hackade nötter och häll sirap över kakan. Glöm inte att garnera med en banan på toppen! Grädda kakan på 185°C i 35-45 minuter eller tills den fått fin färg och är fast. 

Låt svalna helt innan servering!

Cook time:
Serves:
Ingredients:
    Method:

      More Recipes

      Blogginlägg

      Ge dina kunder en sammanfattning av ditt blogginlägg.

      Blogginlägg

      Ge dina kunder en sammanfattning av ditt blogginlägg.

      Blogginlägg

      Ge dina kunder en sammanfattning av ditt blogginlägg.

      Blogginlägg

      Ge dina kunder en sammanfattning av ditt blogginlägg.

      Blogginlägg

      Ge dina kunder en sammanfattning av ditt blogginlägg.

      Blogginlägg

      Ge dina kunder en sammanfattning av ditt blogginlägg.

      Blogginlägg

      Ge dina kunder en sammanfattning av ditt blogginlägg.

      Blogginlägg

      Ge dina kunder en sammanfattning av ditt blogginlägg.

      H2 Heading

      H4 Heading

      • Våra produkter
        • All collections
        • Chokladbars
        • Proteinbars
        • Bästsäljare
      • Om oss
        • Om oss
        • Goda recept
        • Snacking Made Better
        • FAQ - Nickipedia
      • Kundservice
        • Vanliga frågor
        • Kontakta oss
        • Frakt och leverans
        • Köpvillkor
        • Integritetspolicy
        • Cookie policy
      • Facebook
      • Instagram
      • TikTok
      • X (Twitter)

      support.eu@nicks.com

      LUB Foods Europe AB
      Box 191 34
      104 32 Stockholm
      Sweden

      • Att välja ett urval resulterar i en fullständig siduppdatering.
      • Öppnas i ett nytt fönster