CHOKLADMUFFINS
Receptförfattare: Malin Seijboldt
Chokladmuffins är lätta och går snabbt baka! Här finner du ett recept som blir lika krämiga som en kladdkaka.
INGREDIENSER
- 4,5 dl mjöl (glutenfritt för den som önskar)
- 1 dl Chocodrink
- 3 tsk bakpulver
- 1 1/2 bikarbonat
- 6 droppar Stevia vanilj
- 150 g Milk chocolate
- 50 g Dark chocolate
- 3 ägg
- 2,5 dl Use like sugar
- 1,5 dl rapsolja
- 3 dl mjölk
GÖR SÅHÄR:
Sätt ugnen på 175 grader. Vispa ägg och Use like Sugar. Blanda i mjölk, olja steviadroppar. Blanda alla torra ingredienser tillsamasns i en skål. Blanda äggsmeten och mjölkblandningen och därefter tillsätter du bladningen av alla torra ingredienser. Hacka chokladen och rör om försiktigt i bladningen . fördela smeten i ca 12 muffinsformar. Grädda i cirka 12-15 minuter.