KLADDKAKA MED SOFT TOFFEE UTAN TILLSATT SOCKER
Receptförfattare: Matbibeln
Recept på en supergod och kladdig kladdkaka med en twist av soft toffee helt utan socker! Den är både snabb och enkel att göra, vilket gör den perfekt att baka när du snabbt vill fixa en riktigt chokladig men nyttig kladdkaka. Med sin kladdiga konsistens och söta toffeebitar kommer den garanterat att bli en favorit att servera som en nyttig dessert eller till en eftermiddags fika.
INGREDIENSER
- 150 gram smält smör
- 3 st ägg
- 2 ½ dl mjöl
- 3 dl Use like sugar
- 1 ½ dl Chocodrink (använd mindre för mildare chokladsmak)
- 5 st droppar Vanilla Stevia Drops
- 4 st Soft Toffee
GÖR SÅHÄR:
Smält smöret och låt det svalna något. Blanda sedan alla ingredienser i en skål tills du får en jämn smet.
Smörj och bröda en form. Häll i smeten och lägg Soft Toffee-bitarna på toppen.
Grädda kakan i mitten av ugnen på 200°C i 10-15 minuter
Lätt som en plätt! Servera med vispad grädde eller NICK’S Vanilla Bean för extra njutning. Denna kladdkaka med en twist är perfekt för alla chokladälskare.
Snabbt, enkelt, nyttigt och galet gott!