Din varukorg är tom

Fortsätt shoppa

Har du redan ett konto?

Logga in för att checka ut snabbare.

Din varukorg

Laddar

Beräknad totalsumma

0,00 SEK

Skatter ingår. Rabatter och frakt beräknas i kassan.
15% och fri frakt på din första order 🩷 Fri frakt på alla ordrar över 499 kr
  • Shop
    • Nyheter
    • Bästsäljare
    • Proteinbars
    • Chokladbars
    • Nöt och oat bars
    • Wafers
    • Sötning
    • Glass
  • Nyheter
  • Prova på boxar
  • Köp mer - spara upp till 20%
  • my basket (0)
  • subscribe
  • sign in / register
  • my favourites (0)
  • shipping to: united kingdom

Land/region

  • Belgien EUR €
  • Danmark DKK kr.
  • Finland EUR €
  • Frankrike EUR €
  • Luxemburg EUR €
  • Nederländerna EUR €
  • Österrike EUR €
  • Sverige SEK kr
  • Tyskland EUR €
  • X (Twitter)
  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok
NICK'S EU
  • Shop
    • Nyheter
    • Bästsäljare
    • Proteinbars
    • Chokladbars
    • Nöt och oat bars
    • Wafers
    • Sötning
    • Glass
  • Nyheter
  • Prova på boxar
  • Köp mer - spara upp till 20%
Logga in Varukorg
New Years dessert without added sugar.

Recept: Nyårsdessert

2 december 2024

NYTTIG NYÅRSDESSERT UTAN TILLSATT SOCKER

Receptförfattare: Malin Seijboldt

Till nyår vill man njuta av en dessert som är lyxig och har allt och lite till. Vad är då inte bättre än en pannacotta med en härlig twist? Här är ett recept på en len choklad pannacotta med söt och salt karamellsås och Crunchy caramel för extra crunch - och det bästa, den är helt utan tillsatt socker.

INGREDIENSER 

  • 100 g Crunchy caramel
  • 3 dl vispgrädde 
  • 1  msk Use like sugar
  • 2 tsk Chocodrink
  • 1 krm salt 
  • 1 gelatinblad

Salt karamellsås:

  • 2 dl vispgrädde
  • 1 dl Use like sugar
  • 0,5 dl Fiber Syrup
  • 3 krm salt
  • 25 g smör
  • 3-5 Steviadroppar karamell
  • 0,5 krm havssalt

New Years dessert no added sugar.

GÖR SÅHÄR:

Panacotta:


Börja med att smälta Crunchy caramel i ett vattenbad. Blötlägg ett gelatinblad i kallt vatten. Koka sedan upp grädde och lägg i Use like sugar, salt och Chocolate drink. Vispa under tiden så att det inte bränns vid. Ta bort gräddsmeten från plattan och häll i gelatinbladet. Rör om så att gelatinbladet löses upp helt. Tillsätt därefter den smälta chokladen och vispa ihop. Häll upp blandningen jämnt i glas och låt stelna i kylen, helst över natten.

Kolasås:

Koka upp allt utom smör och havssalt. Låt koka i 10-20 minuter och rör om emellanåt. Ta kastrullen från plattan och lägg försiktigt i smöret under omrörning. Strö ner lite havssalt för att utveckla smakerna en aning.

Toppa gärna pannacottan med varm kolasås och tillsätt extra havssalt och hackad Crunchy caramel till servering. Voliá, en riktig lyxig nyårsdessert!

Healthy New Years dessert.

 

Cook time:
Serves:
Ingredients:
    Method:

      More Recipes

      Blogginlägg

      Ge dina kunder en sammanfattning av ditt blogginlägg.

      Blogginlägg

      Ge dina kunder en sammanfattning av ditt blogginlägg.

      Blogginlägg

      Ge dina kunder en sammanfattning av ditt blogginlägg.

      Blogginlägg

      Ge dina kunder en sammanfattning av ditt blogginlägg.

      Blogginlägg

      Ge dina kunder en sammanfattning av ditt blogginlägg.

      Blogginlägg

      Ge dina kunder en sammanfattning av ditt blogginlägg.

      Blogginlägg

      Ge dina kunder en sammanfattning av ditt blogginlägg.

      Blogginlägg

      Ge dina kunder en sammanfattning av ditt blogginlägg.

      • Våra produkter
        • All collections
        • Chokladbars
        • Proteinbars
        • Bästsäljare
      • Om oss
        • Om oss
        • Goda recept
        • Snacking Made Better
        • FAQ - Nickipedia
      • Kundservice
        • Vanliga frågor
        • Kontakta oss
        • Frakt och leverans
        • Köpvillkor
        • Integritetspolicy
        • Cookie policy
      • Facebook
      • Instagram
      • TikTok
      • X (Twitter)

      support.eu@nicks.com

      LUB Foods Europe AB
      Box 191 34
      104 32 Stockholm
      Sweden

      • Att välja ett urval resulterar i en fullständig siduppdatering.
      • Öppnas i ett nytt fönster