RABARBERPAJ
Receptförfattare: Linda-Pauline Påhljons
Lättlagad rabarberpaj med havregryn. Servera pajen med vår vaniljglass, garanterat en succé!
INGREDIENSER
Paj:
- 150 gram smör extra saltat
- 4-5 rabarberstjälkar
- 1 näve frysta hallon
- 1 dl vispgrädde
- 2 dl Use Like sugar
- 2 dl Fiber Syrup
- 7 dl havregryn
- 1 tsk bakpulver
- En nypa salt & en nypa vaniljpulver
GÖR SÅHÄR:
Ta fram en 20 cm pajform och lägg rabarber och lite hallon i botten, strö sedan på två matskedar med Use like Sugar ovanpå.
Blanda resten av ingredienserna i en kastrull på spisen, smält smöret – häll i grädden tillsammans med sirap och Use Like Sugar. Låt sjuda en aning och i med havregryn, en nypa salt och vaniljpulver. Ät tillsammans med vår goda vaniljglass!