Din varukorg är tom

Fortsätt shoppa

Har du redan ett konto?

Logga in för att checka ut snabbare.

Din varukorg

Laddar

Beräknad totalsumma

0,00 SEK

Skatter ingår. Rabatter och frakt beräknas i kassan.
Vår nya hemsida är live ❤️
  • Shop
    • Nyheter
    • Bästsäljare
    • Proteinbars
    • Chokladbars
    • Nöt och oat bars
    • Wafers
    • Sötning
    • Glass
  • Om oss
  • Nyheter
  • Prova på boxar
  • Köp mer - spara 20%
  • my basket (0)
  • subscribe
  • sign in / register
  • my favourites (0)
  • shipping to: united kingdom

Land/region

  • Belgien EUR €
  • Danmark DKK kr.
  • Finland EUR €
  • Frankrike EUR €
  • Luxemburg EUR €
  • Nederländerna EUR €
  • Österrike EUR €
  • Sverige SEK kr
  • Tyskland EUR €
  • X (Twitter)
  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok
NICK'S EU
  • Shop
    • Nyheter
    • Bästsäljare
    • Proteinbars
    • Chokladbars
    • Nöt och oat bars
    • Wafers
    • Sötning
    • Glass
  • Om oss
  • Nyheter
  • Prova på boxar
  • Köp mer - spara 20%
Logga in Varukorg
Healthy rhubarb pie with vanilla ie cream no added sugar.

Recept: Rabarberpaj

8 september 2021

NYTTIG RABARBERPAJ UTAN TILLSATT SOCKER

Receptförfattare: Linda-Pauline Påhljons

Rabarberpaj är en storfavorit till sommarfikat. Det här receptet ger dig en mjuk, seg och krispig rabarberpaj som är helt utan tillsatt socker men som smakar minst lika sött. Servera pajen tillsammans med vaniljglass, garanterat en succé hos hela familjen.  

INGREDIENSER

Paj:

  • 150 gram smör extra saltat
  • 4-5  rabarberstjälkar
  • 1 näve frysta hallon
  • 1 dl vispgrädde
  • 2 dl Use Like sugar 
  • 2 dl Fiber Syrup
  • 7 dl havregryn
  • 1 tsk bakpulver
  • En nypa salt & en nypa vaniljpulver

Servering:

  •  NICK's glass Vanilla bean

Rhubarb pie without added sugar.

GÖR SÅHÄR:

Sätt på ugnen på 175 grader.

Ta fram en ca 20 cm pajform och lägg rabarber och lite hallon i botten, strö sedan på två matskedar med Use like Sugar ovanpå. 

Blanda resten av ingredienserna i en kastrull på spisen. Smält smöret och häll sedan ned grädden tillsammans med fibersirap och Use like sugar och blanda väl. Låt blandningen sjuda en aning och häll sedan i havregryn, en nypa salt och vaniljpulver och blanda tills du får en smet.

Därefter häller du smeten över rabarberna och hallonen i pajformen. Grädda pajen mitt i ugnen i ca 30 minuter. Havregrynen ska få en gyllenbrun fin färg.

Låt pajen svalna i ca 5 minuter och den är därefter redo att serveras tillsammans med en kula av Vanilla bean.

Healthy rhubarb pie no added sugar.

Cook time:
Serves:
Ingredients:
    Method:

      More Recipes

      Blogginlägg

      Ge dina kunder en sammanfattning av ditt blogginlägg.

      Blogginlägg

      Ge dina kunder en sammanfattning av ditt blogginlägg.

      Blogginlägg

      Ge dina kunder en sammanfattning av ditt blogginlägg.

      Blogginlägg

      Ge dina kunder en sammanfattning av ditt blogginlägg.

      Blogginlägg

      Ge dina kunder en sammanfattning av ditt blogginlägg.

      Blogginlägg

      Ge dina kunder en sammanfattning av ditt blogginlägg.

      Blogginlägg

      Ge dina kunder en sammanfattning av ditt blogginlägg.

      Blogginlägg

      Ge dina kunder en sammanfattning av ditt blogginlägg.

      H2 Heading

      H4 Heading

      • Våra produkter
        • All collections
        • Chokladbars
        • Proteinbars
        • Bästsäljare
      • Om oss
        • Om oss
        • Goda recept
        • Snacking Made Better
        • FAQ - Nickipedia
      • Kundservice
        • Vanliga frågor
        • Kontakta oss
        • Frakt och leverans
        • Köpvillkor
        • Integritetspolicy
        • Cookie policy
      • Facebook
      • Instagram
      • TikTok
      • X (Twitter)

      support.eu@nicks.com

      LUB Foods Europe AB
      Box 191 34
      104 32 Stockholm
      Sweden

      • Att välja ett urval resulterar i en fullständig siduppdatering.
      • Öppnas i ett nytt fönster