Din varukorg är tom

Fortsätt shoppa

Har du redan ett konto?

Logga in för att checka ut snabbare.

Din varukorg

Laddar

Beräknad totalsumma

0,00 SEK

Skatter ingår. Rabatter och frakt beräknas i kassan.
15% och fri frakt på din första order 🩷 Fri frakt på alla ordrar över 499 kr
  • Shop
    • Nyheter
    • Bästsäljare
    • Proteinbars
    • Chokladbars
    • Nöt och oat bars
    • Wafers
    • Sötning
    • Glass
  • Nyheter
  • Prova på boxar
  • Köp mer - spara upp till 20%
  • my basket (0)
  • subscribe
  • sign in / register
  • my favourites (0)
  • shipping to: united kingdom

Land/region

  • Belgien EUR €
  • Danmark DKK kr.
  • Finland EUR €
  • Frankrike EUR €
  • Luxemburg EUR €
  • Nederländerna EUR €
  • Österrike EUR €
  • Sverige SEK kr
  • Tyskland EUR €
  • X (Twitter)
  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok
NICK'S EU
  • Shop
    • Nyheter
    • Bästsäljare
    • Proteinbars
    • Chokladbars
    • Nöt och oat bars
    • Wafers
    • Sötning
    • Glass
  • Nyheter
  • Prova på boxar
  • Köp mer - spara upp till 20%
Logga in Varukorg
Sweet saffron toffee without added sugar.

Recept: Saffranskola

2 december 2024

SAFFRANSKOLA UTAN TILLSATT SOCKER

Receptförfattare: Malin Seijboldt

Kola är en stor favorit på fikabordet vid jul och är dessutom perfekt att ge bort som en gåva. Det här receptet är på en nyttigare variant på saffranskola som är helt utan tillsatt socker men fortfarande söt och rik på smak av saffran.

INGREDIENSER

  • 100 g smör  
  • 3 dl Use like sugar
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 dl ljus Fiber syrup
  • 2 pkt saffran
  • Karamell Steviadroppar

Saffron Caramel no added sugar.

GÖR SÅHÄR:

Börja med att smälta smöret i en kastrull. Tillsätt sedan grädde, sirap, saffran och Use like sugar. Rör om väl och låt koka i 1,5 timme tills kolan blir seg och härlig och klarar kulprovet.

Klä därefter en plåt med bakplåtspapper och häll över kolasmeten över bakplåtspappret i en lagom tjock rektangel. Låt kolan stelna på plåten i rumstemperatur över natten.

När kolan stelnat skär du den i små avlånga stänger och tvinnar den i tre varv så att det blir en skruv. Rulla varje kolabit i bakplåtspapper, så att de annars klibbar ihop sig med varandra.

Tips! Lägg några kolbitar i bakplåtspapper i lite cellofan plast och knyt ett juligt snöre runt om så har du en fin och fantastisk god gåva att ge bort!

 Saffron fudge no added sugar.

Cook time:
Serves:
Ingredients:
    Method:

      More Recipes

      Blogginlägg

      Ge dina kunder en sammanfattning av ditt blogginlägg.

      Blogginlägg

      Ge dina kunder en sammanfattning av ditt blogginlägg.

      Blogginlägg

      Ge dina kunder en sammanfattning av ditt blogginlägg.

      Blogginlägg

      Ge dina kunder en sammanfattning av ditt blogginlägg.

      Blogginlägg

      Ge dina kunder en sammanfattning av ditt blogginlägg.

      Blogginlägg

      Ge dina kunder en sammanfattning av ditt blogginlägg.

      Blogginlägg

      Ge dina kunder en sammanfattning av ditt blogginlägg.

      Blogginlägg

      Ge dina kunder en sammanfattning av ditt blogginlägg.

      • Våra produkter
        • All collections
        • Chokladbars
        • Proteinbars
        • Bästsäljare
      • Om oss
        • Om oss
        • Goda recept
        • Snacking Made Better
        • FAQ - Nickipedia
      • Kundservice
        • Vanliga frågor
        • Kontakta oss
        • Frakt och leverans
        • Köpvillkor
        • Integritetspolicy
        • Cookie policy
      • Facebook
      • Instagram
      • TikTok
      • X (Twitter)

      support.eu@nicks.com

      LUB Foods Europe AB
      Box 191 34
      104 32 Stockholm
      Sweden

      • Att välja ett urval resulterar i en fullständig siduppdatering.
      • Öppnas i ett nytt fönster